Matthijs gaat door begint met bijna 1,4 miljoen kijkers

Door: DitjesDatjes
24-01-2021

De eerste reguliere aflevering van Matthijs gaat door heeft zaterdagavond bijna 1,4 miljoen kijkers getrokken, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het nieuwe programma van Matthijs van Nieuwkerk trok meer kijkers dan tijdens de oudejaarsspecial, toen er meer dan een miljoen mensen keken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Eigenlijk zou Matthijs gaat door op 9 januari al van start gaan. Van Nieuwkerk raakte echter besmet met het coronavirus waardoor de start van het programma met twee weken werd uitgesteld.

De 1,4 miljoen kijkers waren goed voor een negende plaats op de lijst met best bekeken programma’s van de dag. Met de score heeft Matthijs zijn verwachtingen overtroffen. “Het lijkt me een heel breed te omarmen programma, dus ik denk een miljoen”, voorspelde hij vrijdag zelf in Op1 over de kijkcijfers.

Wie is de mol was op NPO 1 met ruim 3,2 miljoen kijkers het best bekeken programma van de dag. Het NOS Journaal van 20.00 uur volgt op de tweede plaats met 2,6 miljoen kijkers. Weet ik veel op RTL 4 maakt met 1,6 miljoen kijkers de top drie compleet.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD