‘Matthijs leeft gescheiden van vrouw’

Matthijs van Nieuwkerk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Niet lang nadat de affaire van Marco Borsato met Iris Hond uitkwam maakte de zanger en zijn vrouw bekend uit elkaar te gaan. Het lijkt erop dat de geruchten rondom Matthijs van Nieuwkerk en Iris Hond ook zorgen voor een huwelijkscrisis.

‘Geheim gebleven appartement’

Weekblad Story heeft namelijk ontdekt dat Matthijs tegenwoordig niet meer woont in de boerderij in de Achterhoek, maar een appartementje in de hoofdstad betrekt. Volgens gegevens die in het bezit zijn van het weekblad stond Matthijs ooit wel ingeschreven in de boerderij maar uit recente documenten blijkt dat zijn vrouw daar alleen nu nog staat ingeschreven.
,,Uit nader Story-onderzoek blijkt dat Matthijs een geheim gebleven appartement heeft in rijkeluiscomplex Pontsteiger”, schrijft het weekblad.

Geruchten over affaire

Het huwelijk van Matthijs en zijn vrouw zou naar verluidt in de begintijd van De Wereld Draait Door al door een moeilijke tijd gaan en nu dus weer. Dat zou kunnen komen door de vermeende affaire die Matthijs met pianiste Iris Hond heeft gehad, maar dat is enkel een gerucht. In het blad Viva vertelden verschillende ex-vriendinnen van Matthijs over hun relatie met de presentator.

Wie ieder geval niet van Matthijs af wil, is televisiekijkend Nederland. Veel kijkers balen van het einde van De Wereld Draait Door, waaronder Gordon en Angela de Jong. Zij roepen Matthijs op om nog heel even door te gaan met zijn talkshow, tot de coronacrisis voorbij is.

Tags

CRISISDE WERELD DRAAIT DOORGESCHEIDENHUWELIJKIRIS HONDMATTHIJS VAN NIEUWKERKVROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck