‘Matthijs van Nieuwkerk had jarenlang affaire met vaste tafelgast DWDD’

Matthijs had geheime affaire met tafelgast DWDD
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De Volkskrant werkt al maanden aan een artikel over hoe Matthijs van Nieuwkerk zich jarenlang heeft gedragen achter de schermen van zijn programma De Wereld Draait Door. Nu gaat er een wel heel opmerkelijk gerucht rond: volgens Yvonne Coldeweijer had Matthijs jarenlang een affaire met een vaste tafelgast van DWDD die toevallig nu bij de Volkskrant werkt…

Volgens meerdere oud-medewerkers zou Matthijs van Nieuwkerk verantwoordelijk zijn geweest voor de ‘verziekte angstcultuur’ die jarenlang achter de schermen van De Wereld Draait Door heerste. Een vrouw die jarenlang bij een ‘populair tv-programma bij de NPO’ heeft gewerkt klapte een paar maanden geleden in De Telegraaf uit de school. Hoewel de naam van Matthijs niet werd genoemd, weet bijna heel Hilversum dat dit over hem gaat.

‘Monsterlijk’

Sindsdien komen er steeds meer verhalen los: Matthijs zou zich op de werkvloer ‘monsterlijk’ hebben gedragen waardoor iedereen op zijn tenen moest lopen. De Volkskrant is al vijf maanden bezig met een artikel over de grillen van de presentator, en dat artikel zou binnenkort gaan verschijnen.

Opmerkelijk gerucht

Terwijl iedereen met smart aan het wachten is op het verhaal, gaat er een opmerkelijk gerucht rond. ,,Matthijs zou vier jaar lang een affaire hebben gehad met een vaste tafelgast bij DWDD”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

‘Payback time?’

De affaire bleek zo serieus te zijn dat de vrouw in 2017 haar man zou hebben verlaten. Matthijs beloofde op zijn beurt dat hij ook zijn vrouw zou verlaten. ,,Maar heeft zich daar nooit aan gehouden”, aldus Coldeweijer. ,,Dit speelde zelfs twee jaar geleden nog…”

Matthijs verliet zijn vrouw niet voor haar, maar deed dit wél voor zijn nieuwe vriendin Martha. Toevallig werkt de vrouw waar Matthijs een affaire mee heeft gehad inmiddels bij de Volkskrant. Yvonne vermoedt dan ook dat zij een rol speelt bij het artikel over Matthijs. ,,Is het payback time?”

Tags

AFFAIREDE WERELD DRAAIT DOORMATTHIJS VAN NIEUWKERK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck