Mattie en Marieke organiseren bruiloft in één week tijd

Door: DitjesDatjes
06-09-2019

Een nieuwe uitdaging voor Marieke Elsinga en Mattie Valk. Het duo gaat voor twee Qmusic-luisteraars een bruiloft organiseren in maar liefst één week tijd. Dit laten ze vrijdagochtend op de radio weten en Mattie laat weten dat het menens is. ,,Het is geen geintje”.

‘Hun allermooiste dag’

Mattie beseft dat het een zware opgave wordt. De radio-dj is er wel van overtuigd dat het goed gaat komen. ,,We gaan een volledige bruiloft op poten zetten. We willen het gelukkige bruidspaar hun allermooiste dag bezorgen, maar realiseren ons dat we daarvoor niet heel veel tijd hebben. En toch heb ik er heel veel vertrouwen in dat het ons gaat lukken!”‘

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Geen van ons is getrouwd’

Marieke beseft ook dat dit enorm hard werken wordt en doet uit wanhoop een oproep naar stellen die al getrouwd zijn voor advies. ,,Geen van ons is ooit getrouwd. We zijn ook geen echte weddingplanners. Dus als je al getrouwd bent, kan je ons dan misschien helpen met ideeën of taarten bakken?”

Aanmelden

Aanmelden kan tot donderdag 12 september bij Qmusic en ieder koppel komt hiervoor in aanmerking. Een dag later wordt bekend gemaakt welk stel elkaar het ja-woord gaat geven onder begeleiding van Mattie en Marieke. Op vrijdag 20 september zal het gekozen bruidspaar uiteindelijk gaan trouwen.

 

Meer DenD