Mattie en Wietze herenigd

|Mattie en Wietze
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Mattie en Wietze zijn weer herenigd op het radiostation Qmusic. Mattie is een maand niet te horen geweest vanwege persoonlijke omstandigheden. Lees hier wat er precies gebeurde in het leven van Mattie, zijn vriendin Kirsten en hun tweeling Vesper en Bo. Maar vanochtend zat hij weer op zijn vertrouwde plek achter de microfoon. Natuurlijk was iedereen benieuwd hoe het met hem ging. Om de juiste antwoorden te geven wilde Mattie graag een brief voorlezen.
 
 
‘Hoe het met mij gaat is de afgelopen weken vaak gevraagd. Dat was moeilijk te zeggen, omdat ik het simpelweg niet wist. Ik ben veel aan het verwerken. Ik heb het liefst zin in saaie dagen, in normale dagen. Ik vind het spannend om hier te zijn. Het is fijn hier te zijn. Soms heb ik het gevoel dat ik de wereld aankan en vijf uur later stort ik in. Het gaat beter, maar ik merk dat ik er nog niet ben.’
Als Wietze hem vraagt naar de kinderen vertelt Mattie dat hij niet alles weet. ‘Ik ken de details niet, maar het gaat goed met ze. Het worden prachtige meiden en daar ben ik heel blij mee! De tijd moet uitwijzen hoe de relatie met de kinderen wordt.’ De relatie tussen Mattie en Kirsten is voorbij, maar wel in goede harmonie.
 
 
Tot slot vertelt de dj dat hij erg blij is met alle hartverwarmende berichtjes die hij de afgelopen weken heeft ontvangen van luisteraars. ‘We hebben echt de allermooiste en beste luisteraars van de heel wereld. Dat heeft me enorm geholpen.’ De lieve berichtjes stapelen zich nu ook op op de Facebook-pagina van Qmusic, nadat bekend werd dat Mattie weer terug was.

 

Mattie en Wietze
Facebook: QMusic

Tekst: Rebecca Freeling

Tags

BOGEZINKIRSTENLIEFDEMATTIEMATTIE EN WIETZEQ MUSICVADERVADERSCHAPVERDRIETVESPERWIETZE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck