Mattie wil weer door één deur kunnen met Wietze

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Dat Mattie Valk zijn zakelijke wederhelft Wietze de Jager in de steek liet voor 600.000 euro een Tesla en Qmusic, zal hem voor altijd dwarszitten. De twee hebben elkaar nooit meer gesproken na de breuk in 2017. ,,Het blijft voor altijd aan me kleven” vertelt de radio-dj aan Het Parool.

Tesla nooit gekregen

Twee jaar geleden zou het spraakmakende duo Mattie en Wietze samen overstappen van Qmusic naar Skyradio. Op het laatste moment trok Mattie zich terug. Hij zou bij Qmusic een verbeterd contract plus een auto krijgen en dat sprak hem meer aan. Zonder enig overleg met Wietze besluit Valk toch om bij Qmusic te blijven. Helaas heeft hij de Tesla nooit gekregen. „Kijk hier maar op het parkeerterrein, hij staat er niet. Ik heb er ook nooit eentje gehad, nee” meldt hij aan Het Parool.

Geen moment spijt

De dj geeft toe dat de manier waarop hij heeft gehandeld ongepast was naar zijn radiomaatje toe, maar ,,het zij zo”. Spijt heeft hij niet van de keuze om bij Qmusic te blijven. „Ik heb er wel van staan te kijken hoe heftig er wordt gereageerd als je loyaal blijft aan een bedrijf waar je al jaren werkt. Ik heb hier laatst mijn 12,5-jarig jubileum gevierd. Dus als je het over spijt hebt, dat heb ik geen moment gehad over de beslissing om hier te blijven.”

”Ooit weer een biertje drinken”

Mattie heeft er vrede mee dat de twee elkaar op dit moment nog steeds niet spreken. „Dat is goed voor nu.” Als het aan hem ligt zou dit wel anders zijn: ,,Al hoop ik nog steeds dat we ooit weer een biertje kunnen drinken. Maar goed, daarvoor zijn twee partijen nodig.”

Tags

MATTIEMATTIE VALKQMUSICRADIO DJRUZIESKYRADIOVRIENDENWIETZEWIETZE DE JAGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck