Maud over samenwonen met boer Evert: ‘Gaat eigenlijk te snel’

Maud wil nog niets samenwonen met Evert
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gisteren was het eindelijk zo ver: de grote ontknoping van Boer zoekt Vrouw. In de slotaflevering wordt duidelijk dat boer Evert en Maud nog altijd smoorverliefd op elkaar zijn en de toekomstplannen zijn al gemaakt. ,,Het gaat eigenlijk een beetje te snel, dat weten we heel goed.”

Tijdens de citytrip bleek al dat Maud en Evert volledig in de zevende hemel zijn: het stel besprak zelfs al hun toekomstplannen. Maud zei dat ze het wel ziet zitten om naar Drenthe te verhuizen. ,,Maar zou jij dat aankunnen, Maud 24 uur om je heen?”, vroeg ze. En nét wanneer Evert antwoord wilde geven, werden ze gestoord door de ober die twee glazen bier kwam brengen.

Huur opgezegd

Maar gisteren was het dan zo ver: in de slotaflevering, die een maand geleden is opgenomen, komt het hoge woord er eindelijk uit. Zijn Maud en Evert nog steeds zó dol op elkaar dat ze al gaan samenwonen?

,,Ik heb mijn huur al opgezegd”, onthult Maud. En hoewel er geen vuiltje aan de lucht is, geeft ze wel toe dat het wat snel gaat. ,,Je moet het niet romantiseren. We moeten nog heel veel van elkaar te weten komen. Het gaat eigenlijk een beetje te snel, dat weten we heel goed.”

Kijkers enthousiast

Maar of het snel gaat of niet, kijkers hebben er in ieder geval vertrouwen in. ,,Wauw, Evert is echt positief veranderd. Hij lijkt veel opener geworden zoals hij nu praat. Maud heeft hem uit z’n schulp gehaald. Mooi om te zien”, twittert een kijker. En een ander: ,,Ik word toch zo blij van Maud en Evert, heerlijke mensen, puur!”

Meer toekomstplannen?

Ook oud-deelnemers zien de toekomstplannen van Maud en Evert helemaal zitten. Boerin Steffi, die eerder aan Boer zoekt Vrouw meedeed en alle afleveringen van dit seizoen heeft gekeken, is enorm fan van het koppel. ,,Ik denk dat we volgend jaar op de bruiloft van Maud en Evert zitten”, vertelde ze in gesprek met RTL Boulevard. ,,Ze nemen elkaar helemaal zoals ze zijn en zij vindt hem helemaal geweldig en hij haar. Wat wil je nog meer?”

Tags

BOER EVERTBOER ZOEKT VROUWMAUD EN EVERTONTHULLINGSAMENWONEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck