Max Verstappen is een echte womanizer

vignet Max Verstappen
Door: DitjesDatjes
25-08-2017

Onze grote trots, Max Verstappen is nog maar 19 jaar, maar heeft naast een indrukwekkend race-cv al een aardig trackrecord als het om dames gaat. Hij wisselt sneller van vriendin dan van banden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De jongste Formule 1-winnaar ooit, die dit weekend in Spa start, heeft duidelijk een voorkeur voor blonde meiden die een stukje ouder zijn.

Flirten op Twitter

In 2015 had Max een relatie met de Zweedse Mikaela Ahlin-Kottulinsky. Deze blondine is ook coureur. Het stel was negen maanden samen toen de relatie crashte. Boze tongen melden dat Max zijn ogen tijdens de relatie had laten vallen op Lindsey Vonn, de aantrekkelijke blonde 31-jarige skikampioene. Zij was in Oostenrijk voor een rondje racen over de Red Bull Ring. De twee flirtten openlijk op Twitter maar meer is er naar verluidt niet van gekomen.

Nog geen dag na de breuk met Mik werd Max gespot met Joyce Godefridi, een Vlaamse schone. Zij timmert hard aan de weg als model. Ze werden door meerdere mensen samen gezien maar vader Jos ontkende in alle toonaarden dat Max een nieuwe relatie had.

Hello Saturday ✌????????

Een bericht gedeeld door Joyce (@joycegodefridix) op

Foto verwijderd

Beautyblogster Roos van der Aa uit Tilburg was Max z’n volgende verovering. Het leek even serieus toen ze vorig jaar samen in Max z’n appartement in Monaco gespot werden maar een gezamenlijke foto werd kort daarna snel van internet verwijderd.

????????????

Een bericht gedeeld door Roos van der Aa (@roosvanderaa) op

Last but not least: Max’ huidige vriendin (al weet je dat bij Max dus nooit) is de 21-jarige Maxime Pourquié. Zij komt uit Rotterdam en is verrassend genoeg een brunette. Ze is sportief want ze geeft hockeyles op een Britse highschool. Max heeft niks officieel bevestigd maar liet Maxime per helikopter naar Monaco overvliegen om samen Oud & Nieuw te kunnen vieren. Wordt vervolgd. Of niet.

Amazing Place ????✨

Een bericht gedeeld door M.J.G Pourquié (@maximepourquie) op

Meer DenD