Max Verstappen krijgt succeswens James Bond

Door: DitjesDatjes
14-07-2019

SILVERSTONE – Niemand minder dan Daniel Craig heeft Max Verstappen succes gewenst vlak voor de Formule 1-race op het Engelse Silverstone. De James Bond-acteur kwam een kijkje nemen in de pitbox van Red Bull, de renstal van Verstappen.

“Mr Bond, we’ve been expecting you…”, twitterde Red Bull Racing zondag met een knipoog naar de beroemde oneliner uit de Bond-films. Op een bijgevoegde foto is de te zien dat Craig samen met Verstappen en zijn teamgenoot Pierre Gasly poseert.

Bond staat al het hele weekend in de schijnwerpers bij Red Bull, dat Aston Martin als sponsor heeft, het Britse automerk waar James Bond dol op is. Bovendien is de race van zondag de 1007e Grand Prix in de Formule 1. “Een mooie gelegenheid om onze samenwerking met Aston Martin in Bond-stijl te vieren”, zei teambaas Christian Horner eerder.

Op de auto’s van Verstappen en Gasly prijkt daarom pontificaal het iconische Bond-logo en de coureurs hebben voor de gelegenheid speciale pakken aan die lijken op smokings.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen