Max Verstappen laat wens doodzieke fan uitkomen

Max laat wens doodzieke fan uitkomen
Door: Charlotte Wijnen
30-06-2022

Een ongeneeslijk zieke fan heeft onlangs een emotionele oproep aan Max Verstappen gedaan. Zijn grootste wens is om de F1-wereldkampioen te ontmoeten. Aankomend weekend wordt dit werkelijkheid. ,,We zijn zo dankbaar.”

De 32-jarige fan Steven lijdt aan Duchenne spierdystrofie, een zeldzame spierziekte die ongeveer 1 op de 3500 mensen treft. Het is een erfelijke ziekte die de spieren aantast en verzwakt, totdat de aangepaste spieren niet meer gebruikt kunnen worden.

Grootste passie

Steven is rolstoelafhankelijk en zit aan een beademingsapparaat. Hij is een enorme fan van Formule 1 en vooral van Max Verstappen. Organisatie The Genies Wish besloot Steven te helpen om zijn grote droom uit te laten komen.

,,Steven leeft voor de Formule 1; het is zijn grootste passie, dus het ontmoeten van een F1-coureur zou een wens zijn die uitkomt”, schreef de organisatie op Instagram.

‘We zijn zo dankbaar’

De oproep heeft geholpen, want de man mag Max dit weekend ontmoeten. ,,Het is gelukt! Bedankt aan Max Verstappen en Redbullracing voor hun fantastische organisatie en aanbod om de wens van een jonge man te laten uitkomen. We zijn zo dankbaar”, schrijft The Genies Wish op Instagram.

Steven’s familie kon niet wachten om het geweldige nieuws met hem te delen. Op beelden die The Genies Wish deelt is te zien hoe de familie aan hem onthuld dat zijn droom uitkomt.

Meer DenD