Max Verstappen naar Hollywood

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Max Verstappen en zijn vriendin Dilara verkennen deze zomer Hollywood. Onze Max schittert al in een Netflix-documentaire. Heeft hij de smaak te pakken?

De spraakmakende Netflix-documentaireserie Formule 1: Drive to Survive krijgt een vervolg. En net als in de eerste serie zal onze nationale race-held Max Verstappen veel aandacht krijgen. Maar misschien heeft Max zelf inmiddels grotere dromen. Want deze vakantie benut hij om filmmekka Hollywood te verkennen. Dat werd duidelijk toen de Red Bull Racing-coureur met vriendin Dilara Sanlik poseerde bij het wereldberoemde Hollywood Sign en de foto op Instagram plaatste.

Max en de Duitse Dilara zijn sinds begin dit jaar een liefdespaar. Het is overigens niet hun eerste vakantie, want ze gingen eerder al samen op wintersport. Dilara is geboren in München en woont in Londen.

Vakantieplezier

Dat Max en Dilara poseren voor het beroemde Hollywood Sign doet de vraag rijzen: droomt hij stiekem al van een filmcarrière, later als zijn racehelm aan de kapstok hangt? Zelf houdt de coureur het op onschuldig vakantieplezier: ,,De Verenigde Staten ontdekken. Zomervakantie is fijn. Ik hou ervan.” Overigens zit de vakantievreugd zit er bijna op, want op 1 september staat alweer de volgende race gepland: de Grand Prix van België.

Tags

AUTOCOUREURDILARAFORMULE 1HOLLYWOODLIEFDESVAKANTIEMAX VERSTAPPENNETFLIX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck