Max Verstappen onder vuur: ‘Pikante boeken in woonkamer’

Door: Charlotte Wijnen
06-12-2022

Max Verstappen ligt onder vuur nadat er een video van zijn woonkamer wordt gedeeld. Volgens oplettende Twitteraars liggen er een aantal pikante boeken op een plank. ,,Woont hij niet samen met zijn vriendin en haar dochter?”

Susanna Klibansky ging afgelopen weekend met haar familie naar Monaco, waar ze ook een bezoekje aan Max Verstappen bracht. In een filmpje dat ze gedeeld heeft op Instagram is te zien dat ze bij Max in de woonkamer zit. Ze zoomt in op twee boeken die op een plank liggen.

Pikante kiekjes

Volgens een oplettende Twitteraar zijn dit niet zomaar boeken: er zouden allerlei pikante kiekjes van vrouwen in staan. Velen vinden het ongepast dat Max de boeken in zijn woning heeft liggen, waar ook zijn vriendin Kelly Piquet en haar dochtertje Penelope wonen. ,,Ik ben benieuwd wat de vader van Penelope ervan vindt dat Max dit soort boeken in huis heeft waar zijn dochter woont”, twittert iemand. Een ander is van mening dat Max waarschijnlijk de boeken zo heeft neergelegd dat Penelope er nooit bij kan. ,,Penelope kan nooit bij die plank!”

Toch vinden velen dat Max de boeken weg moet halen. ,,Hij zou zulke boeken niet daar moeten neerleggen. Wat als Penelope nieuwsgierig wordt en omhoog klimt?”, reageert iemand.

Meer DenD