Max Verstappen voelt zich geen vaderfiguur voor dochter Kelly Piquet

Max heeft geen vadergevoelens voor dochter Kelly
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Max Verstappen kreeg een relatie met Kelly Piquet toen zij al moeder was van Penelope. En hoewel Verstappen niet de vader is van Penelope, brengt hij veel tijd met het meisje door. Toch voelt hij zich geen vaderfiguur.

Max Verstappen werd drie keer op rij wereldkampioen dankzij zijn talent, focus en harde werken, maar volgens Max zelf ook dankzij zijn stabiele thuisbasis. Max is sinds 2020 samen met Kelly Piquet, die uit een eerdere relatie met voormalig Formule 1-coureur Daniil Kvyat dochter Penelope kreeg.

‘Ik ben niet haar vader’

Hoewel Max de afgelopen jaren een goede band met het meisje heeft opgebouwd, zegt hij duidelijk dat hij niet de vader is van Penelope. ,,Ze is heel schattig”, zegt Max tegen het tijdschrift Time. Maar, zo zegt hij ook: ,,Ik ben niet de vader, dat is niet het doel. Het is altijd erg belangrijk dat ze een goede relatie heeft met haar eigen vader, en die heeft ze.”

Elke dag samen

En dat terwijl het erop lijkt dat Max meer tijd doorbrengt met Penelope dan haar vader. Dat heeft ermee te maken dat Penelope vaker bij Kelly is dan bij Daniil. ,,Ik zie haar elke dag als ik thuis ben. We kunnen het heel goed met elkaar vinden”, aldus Max.

Tags

KELLY PIQUETMAX VERSTAPPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck