Max Verstappen: ‘What a race’

Max Verstappen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De F1-race van de Grand Prix in Mexico lijkt achteraf niet meer dan een formaliteit te zijn geweest voor Max Verstappen. Op geen enkel moment kwam de uiteindelijke overwinning van de Nederlander in gevaar. Zijn tegenstrever Lewis Hamilton bedreigde de suprematie van Max niet.

De strijd concentreerde zich vooral toen Verstappens’ teammaat Perez de positie van Hamilton enigszins bedreigde. Maar het bleek loos alarm, want Hamilton troefde de Red Bull vakkundig af en moest genoegen nemen met een derde plek. Het publiek vond het geweldig.

Verstappen kon na de 71e ronde aan de finish alleen maar zeggen dat hij blij was met het resultaat: ‘What a race”. Was er dan nog meer spanning dan alleen dit? Misschien de snelste tijd van de constructeurs bij de bandenwissels, waarmee nog een punt viel te halen voor Bottas!

Voor Verstappen was er na de winst hier in Mexico er een zorg minder. Onze landgenoot gaat fier op kop in het WK-klassement en met de race in Brazilië nog voor de boeg heeft Verstappen de beste kaarten in handen voor de eindoverwinning.

Dat zou toch wat zijn: een Nederlandse coureur nummer 1 in het WK-klassement van de Formule 1! Daar kun je allen nog van dromen.

Tags

F1LEWIS HAMILTONMEXICO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck