Max Verstappen wordt Viaplay-ambassadeur

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Max en Jos Verstappen hebben een samenwerking met Viaplay. Max als ambassadeur en Jos als analist…

De familie Verstappen boert goed bij Viaplay. Max Verstappen wordt in alle markten waar Viaplay de exclusieve zendrechten bezig Viaplay-ambassadeur en Jos Verstappen wordt analist bij Viaplay in de paddock. De zender denkt dat Verstappen senior als vertrouwenspersoon van Max én als voormalige Formule 1-coureur extra inzichten kan geven.

106 Grand Prix

Jos Verstappen heeft een redelijk lange carrière achter de rug in de Formule 1. Hij heeft 106 Grand Prix starts achter zijn naam staan. In die tijd heeft hij echter nooit een race gewonnen.

Meerjarige overeenkomst

De wereldkampioen van de Formule 1 kijkt uit naar de samenwerking met Viaplay: ,,Ik ben er van overtuigd dat hun ervaring als voormalige topcoureurs van grote toegevoegde waarde zal zijn. Viaplay is misschien nieuw voor de Nederlandse kijkers, maar de streamingdienst heeft in het buitenland zijn voetsporen inmiddels verdiend. Het is fantastisch dat we een grote groep fans kunnen trakteren op unieke content die we samen gaan maken.” Max heeft een meerjarige overeenkomst afgesloten met Viaplay.

Tags

AMBASSADEURF1FORMULE 1GRAND PRIXJOS VERSTAPPENMAX VERSTAPPENVIAPLAYWERELDKAMPIOEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck