Maxim Hartman haalt uit naar Nikkie Tutorials: ‘Poolse prostituee’

Maxim haalt uit naar Nikkie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxim Hartman heeft keihard uitgehaald naar Nikkie de Jager, beter bekend als Nikkie Tutorials. Hij vindt dat ze te veel make-up draagt en daardoor een slecht voorbeeld is. ,,Ze maakt zich op als een ordinaire Poolse prostituee.”

Nikkie de Jager, die bekend is geworden van haar YouTube-kanaal Nikkie Tutorials, kwam vorig jaar uit de kast nadat ze gechanteerd werd. Sindsdien wordt ze als groot voorbeeld gezien en mocht ze zelfs het Eurovisie Songfestival presenteren.

‘Poolse prostituee’

Maxim Hartman begrijpt er niets van en uit zijn frustratie op Instagram. ,,Iedereen is altijd zo vol lof over Nikkie Tutorial. Oh ze is zo geweldig. Ze kan zo goed presenteren. En ze is bij iedereen al lang geweest. Nee, ik ben daar niet jaloers op”, begint hij zijn klaagbericht. ,,Het allerergste is dat zij vrouwen en non-binaire wezens stimuleert om zich op te maken als een ordinaire Poolse prostituee. Helemaal dichtsmeren die hap. Volstucen die poriën.”

Eigen programma op Zapp

Maxim vindt Nikkie dan ook een slecht voorbeeld voor kinderen. ,,Laten we deze milieu-onvriendelijke trend een halt toeroepen. En onze kinderen beschermen tegen deze kwalijke praktijken. Op Zapp komt er binnenkort een nikki show voor kinderen. Omg!”

Hiermee bedoelt Maxim vermoedelijk het programma ‘Make-up Cup’, dat al een tijdje te zien is op Zapp. In het programma gaat Nikkie op zoek naar de nieuwe make-up artiest van Nederland. Nikkie is de expert op make-up gebied en beoordeelt de jonge talenten op techniek en creativiteit.

‘Vreselijk hoe je over iemand praat’

Hoewel een aantal volgers het eens zijn met Maxim, ontvangt hij ook de nodige kritiek onder zijn bericht. ,,Waar kun jij je toch druk om maken Maxim”, zo reageert een volger. En een ander: ,,Vreselijk hoe je over iemand praat. Ik begrijp sommige mensen ook niet, zoals jij, maar ga dat soort dingen, zeker als bn-er, niet in mijn feed zetten. Iedereen is anders, leef en laat leven. Prima als je er iets van vindt, maar hou het lekker voor jezelf.”

Tags

MAXIM HARTMANNIKKIE DE JAGERNIKKIE TUTORIALS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck