Maxim Hartman had vier vriendinnen tegelijk

Maxim Hartman
Door: Charlotte Wijnen
06-08-2021

Hoewel Maxim Hartman nu één vriendin schijnt te hebben, is dat voorheen wel anders geweest. Op een gegeven moment had hij wel vier relaties tegelijk. ,,Ik dacht: beter dan dit gaat het niet worden.”

‘Leuke avonden met alle vier’

Hij groeide op in een huis vol vrouwen. Zijn moeder achtte zichzelf niet in staat om voor hem te zorgen, dus werd hij als baby naar zijn oma gebracht waar ook zijn vier tantes woonden.

Maar ook in relaties had hij graag meerdere vrouwen om zich heen. Eén vriendin was voor hem een tijd lang dan ook niet genoeg. Hij zegt dat hij op een gegeven moment vier vriendinnen tegelijk had.

,,Ik had leuke avonden met alle vier”, geeft Maxim toe in Viva. ,,Vaak dacht ik: beter dan dit gaat het niet worden.” Wel is hij altijd eerlijk tegen de vrouwen geweest. ,,Als ze ernaar vroegen, loog ik niet.”

‘Fijn om je niet te binden’

Ook waren de vrouwen vaak een stuk jonger dan hij. ,,Maar het is niet zo, wat veel mensen denken, dat als je jongere vrouwen of meerdere vriendinnen tegelijk hebt, je oppervlakkig bent.”

Toch trok er uiteindelijk één van de vier aan het langste eind. ,,Mijn huidige vriendin is inderdaad één van hen. Zij heeft de strijd gewonnen”, aldus Maxim. De vrouwen leken dus om hem te strijden, en hij zegt heel lang getwijfeld te hebben om het bij één relatie te houden. ,,Het is best fijn om je niet echt te binden.” Wie de huidige vriendin is van Maxim Hartman, is niet bekend.

Meer DenD