Maxim Hartman maakt ruzie met volger Caroline van der Plas: ‘Pleur op!’

Maxim Hartman is geen BBB fan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxim Hartman heeft zich de woede van volgers van Caroline van der Plas op de hals gehaald. Er volgt een felle discussie. ,,Pleur lekker op hier”, reageert Maxim boos.

,,Wat een week. Hebben jullie ook oprispingen waarbij er stukjes meekomen? Die roodwitblauwe ring maakt het af en vat alles mooi samen”, schrijft Maxim op Instagram bij een foto van Caroline van der Plas.

‘Pleur op!’

Sommige volgers kunnen het bericht van Maxim niet waarderen. ,,Als je meent dat je het zelf beter kan, ga iets zinnigs doen dan. Dit is gewoon een beetje loser gedrag”, reageert een volger. Uiteraard gaat Maxim geen discussie uit de weg. ,,Mensen met hondjes in hun bio sporen niet”, sneert hij. De volger reageert op haar beurt weer dat ze het een ‘slappe reactie’ vindt van Maxim. ,,Pleur lekker op hier”, zegt Maxim vervolgens.

Ruzie met boer

Dat Maxim weinig empathie heeft is al langer duidelijk. Zo zat hij afgelopen zomer aan tafel bij Renze waar hij ruziemaakte met een boer. Maxim zei destijds dat de boer zich maar gewoon ‘om moet scholen’. ,,Het is geen recht om boer te zijn! Waar komt dat vandaan? Vergunningen worden ingetrokken. Ik vind niet dat je het recht hebt om te zeggen: ik ben boer en ik zal altijd boer blijven. Als de samenleving zegt: we hebben geen behoefte meer aan jou als boer, dan heb je te stoppen. Klaar!”, zei hij aan tafel.

Tags

CAROLINE VAN DER PLASMAXIM HARTMANRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck