Maxim Hartman ontploft in talkshow Renze: ‘Ik scheld 13-jarigen uit tot ze huilen’

Maxim Hartman ontploft op tv
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxim Hartman neemt geen blad voor de mond aan tafel bij de talkshow van Renze Klamer. Wanneer zijn uithaal naar Nikkie de Jager, die hij ‘Poolse prostituee’ noemde, opnieuw wordt besproken, ontploft hij.

Maxim haalde een aantal maanden geleden keihard uit naar Nikkie de Jager. Hij vindt haar een slecht voorbeeld voor kinderen en brandde haar volledig af. ,,Het allerergste is dat zij vrouwen en non-binaire wezens stimuleert om zich op te maken als een ordinaire Poolse prostituee. Helemaal dichtsmeren die hap. Volstucen die poriën”, sneerde hij.

Maxim neemt woorden niet terug

,,Dat vind ik nog steeds”, zegt Maxim vastbesloten in talkshow Renze. ,,Het is toch zo? Waarom smeert ze die make-up op die manier op? Blijkbaar vindt ze dat mooi, en ik vind het eruitzien als een Poolse hoer.”

Maxim kan er niet tegen dat vrouwen kilo’s make-up op hun gezicht smeren. Voor hem is het een doorn in het oog. ,,Ik heb daar last van”, zegt hij. ,,Ik moet er gewoon bijna van kotsen. Moet je kijken hoe het eruitziet!”

‘Ik scheld die meisjes uit tot ze gaan janken’

Maxim is van mening dat hij zelf mag weten wat hij wel en niet op zijn Instagrampagina deelt. Toch kreeg hij een hoop haatberichten nadat hij zijn frustraties over Nikkie had geuit. ,,Vooral van meisjes van 12/13/14 die massaal verliefd of gek zijn op Nikkie. En die gaan echt ver.”

De reacties gingen zelfs zó ver, dat Maxim ook doodsbedreigingen kreeg. ,,Nou ben ik niet zo heel bang voor een 13-jarige die mij dood wil, maar het is toch niet leuk”, meent hij. ,,Ik pak die meisjes dan ook aan, want ik heb maling aan hun leeftijd. Dan scheld ik ze uit tot ze gaan janken. Ik pak ze gewoon tot ze gaan huilen!”

Tags

MAXIM HARTMANNIKKIE DE JAGERNIKKIE TUTORIALSRENZE KLAMERSNEER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck