Maxim Hartman reageert fel op uithaal Johan Derksen

Maxim Hartman
Door: Charlotte Wijnen
31-05-2021

Johan Derksen haalde flink uit naar verslaggever Maxim Hartman, die hem zou interviewen over zijn nieuwe biografie. Johan heeft geen goed woordje over hem te zeggen, en Maxim slaat nu terug naar de voetbalanalist…

Er stond een interview gepland over de nieuwe biografie van de voetbalanalist. Maar toen het zo ver was, besloot Johan er vanaf te zien omdat hij Maxim Hartman ‘helemaal niet leuk vindt’.

‘Gewoon bang’

,,Daar wil ik niet door geïnterviewd worden. Ik heb gezegd met jou doe ik het niet”, vertelt Johan in Veronica Inside. ,,Ik vind hem namelijk helemaal niet leuk.”

En dát viel verkeerd bij de verslaggever: ,,Ik was gewoon heel erg geïnteresseerd om over zijn boek te praten, maar dat pakte een beetje verkeerd uit.” Johan schold hem namelijk schaamteloos uit. Maar Maxim zegt in RTL Boulevard dat hij het ‘op zich wel mooi’ vindt dat iemand van 72 jaar nog zo kan uithalen.

Waarom Johan het interview afzegde, weet de Boulevard-verslaggever wel. ,,Omdat hij eigenlijk gewoon bang was om door mij geïnterviewd te worden”, zegt Maxim.

Hij vertelt helemaal naar Grolloo te zijn gereden voor het interview. Het ‘pleurisboek’, zoals Maxim de autobiografie van Johan noemt, had hij helemaal uitgelezen zodat hij goed voorbereid was. Helemaal voor niets dus.

Meer DenD