Maxim Hartman ziet RTL Late Night wel zitten

Door: Hans Jacobs
18-03-2019

Maxim kijkt er raar van op dat hij nog nooit is benaderd voor RTL Late Night. Hij ziet het namelijk wel zitten om de show te presenteren.

Maxim zou namelijk voor flink wat opschudding kunnen zorgen bij RTL Late Night. Dat zegt hij zelf in een interview met de Nieuwe Revu. Hij zou het te gek vinden om het programma samen met Beau van Erven Dorens te presenteren. ,,Ik mag Beau wel omdat hij voldoende zelfspot heeft en geen enge, gladde lul is zoals de meeste presentatoren op RTL 4. Naast Beau ben ik een dan soort Jan Mulder 2.0.”

Nieuwe presentator?

Wordt Maxim dan ook echt de nieuwe presentator van het late avond programma? Het antwoord is nee, hij ziet het namelijk niet zitten om elke avond met zijn ‘blote mannenmuil’ op tv te komen. En zeker niet op RTL4.

Tv-werk

Hartman begon zijn tv-carrière bij Villa Achterwerk. Hij maakte hier de serie Rembo&Rembo samen met Theo Wesselo. Naast het werk voor Villa Achterwerk werkte hij ook voor commerciële zenders als Veronica en RTL7. Ook was hij werkzaam bij NOS Studio Sport en was hij reporter bij de Tour de France.

Meer DenD