Máxima en Amalia hebben DIT gemeen: ‘En dat is niet altijd even gemakkelijk’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koningin Máxima en prinses Amalia hebben dezelfde schoenmaat. Hoewel het handig is dat moeder en dochter bij elkaar in de schoenenkast kunnen rondneuzen, zorgt het soms ook voor problemen…

Zelfs royals hebben soms moeite met het vinden van de juiste maat. Ondanks stylingadviseurs en toegang tot de beste labels, ondervinden ook zij weleens problemen met outfits. Máxima en Amalia kennen dit probleem: zij hebben namelijk dezelfde schoenmaat en dat is een grotere maat dan de gemiddelde schoenmaat van een vrouw.

Dezelfde schoenmaat

Moeder en dochter hebben de schoenmaat 42/43 en dat maakt het vinden van de juiste schoenen vaak erg lastig. Omdat deze schoenmaat groter is dan de gemiddelde schoenmaat van een vrouw, is er veel minder keus. Daarom zou Máxima af en toe te kleine schoenen moeten dragen.

De koningin accepteert dat ze daardoor blaren en pijn aan haar voeten krijgt, meldt het Duitse Gala. Toch geeft het vaak problemen: Máxima draagt ​​graag hoge hakken om haar voeten kleiner te laten lijken. Amalia kampt met hetzelfde probleem: ook zij is beperkt in haar schoenenkeuze. Wel is het makkelijk dat haar moeder dezelfde maat heeft, zodat ze ook de schoenen van haar moeder kan dragen.

Kledingruil

Al eerder bleek dat Máxima ook graag de kleding van Amalia leent. Net na haar achttiende verjaardag gaf Amalia haar eerste speech bij de Raad van State. Ze verscheen in een prachtige donkerblauwe mantel van LaDress. Máxima was kennelijk zó onder de indruk van de jas die haar dochter droeg, dat ze maanden later een kijkje nam in de garderobe van haar dochter om de jas te dragen tijdens een bezoek aan ABN AMRO.

Tags

AMALIAKONINGIN MAXIMAMAXIMAPRINSES AMALIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck