Máxima is haar ‘buikje’ kwijt

Maxima is haar buikje kwijt
Door: Charlotte Wijnen
11-10-2022

Koningin Máxima droeg gisteren tijdens haar openingstoespraak bij de conferentie Sibos 22 een jurk die ze al meerdere keren heeft gedragen. Hoewel de jurk haar prachtig staat, valt velen iets op aan de jurk: Máxima lijkt haar ‘buikje’ kwijt te zijn.

Op de voormiddag van het Zweedse staatsbezoek was Máxima op pad in Amsterdam voor een toespraak. Ze droeg een jurk die ze tussen 2014 en 2017 al meerdere keren gedragen had. Velen noemen de jurk ‘gevaarlijk’, omdat de leren strook die op de jurk zit behoorlijk tekent.

Gevaarlijke jurk

,,Als je het mij vraagt, is dit één van Máxima’s gevaarlijkste jurken”, schrijft Josine Droogendijk op haar website ‘Modekoningin Máxima’. ,,De leren strook tekent namelijk genadeloos en dan ook nog precies bij het gedeelte tot haar navel.”

Hoewel Máxima altijd slank is geweest, is er door de leren strook zelfs bij haar ‘alles’ te zien. Toch droeg ze de jurk al zes keer eerder. En gisteren kwam de teller op zeven te staan.

Het ‘buikje’ is verdwenen

Deze keer kan Máxima rekenen op meer complimenten dan de vorige keren toen ze de jurk droeg. ,,Eigenlijk is juist net deze keer niet veel aan de hand met ‘het buikje”’, schrijft een lezer op ‘Modekoningin Máxima’. Een ander is het daarmee eens. ,,Inderdaad zit de jurk vandaag volgens mij niet te strak bij het buikgedeelte.”

De jurk staat haar veel beter nu ze ‘op gewicht’ is, reageert een andere lezer. ,,Deze jurk staat haar best goed als ze op gewicht is.”

Foto’s: PPE

Meer DenD