‘Máxima verplicht dochters Spaans te spreken in Argentinië’

Prinsessen MOETEN Spaans spreken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Damián Betular, een Argentijnse chef-kok die koningin Máxima ooit ontmoet heeft, doet een bijzondere onthulling over onze koningin. Zo vertelt Damián dat Máxima haar dochters verplicht om Spaans te spreken wanneer ze in Argentinië zijn.

Damián Betular, in Argentinië bekend vanwege zijn deelname aan MasterChef, heeft voor veel beroemdheden gerechten mogen klaarmaken. Onder meer Mick Jagger, Will Smith en koningin Máxima hebben van zijn kookkunsten genoten.

Spaans

De chef-kok was onlangs te zien in het Argentijnse programma Fernet con Grego en blikte terug op het moment dat hij Máxima ontmoette. In gesprek met de Argentijnse presentator Gregorio Rosello deed Damián vervolgens een bijzondere onthulling over de koningin. ,,Als ze hier is, laat ze haar dochters Spaans spreken. Alsof ze haar wortels in Argentinië niet kwijt wil.”

Máxima

Door de serie Máxima, die momenteel op Videoland te zien is, leren we de koningin steeds beter kennen. De serie vertelt het levensverhaal van Máxima en wordt gedraaid in Argentinië, New York, Spanje en Nederland. En niet alleen Nederlanders zijn enthousiast over de serie, maar ook Argentijnen. ,,Ik moet dit zien. Delfina Chavez, geweldige Argentijnse actrice, een trots voor ons”, reageerde een Argentijn onder een bericht van Videoland op Instagram. Een ander vroeg zich af wanneer de serie te zien is in Argentinië. ,,Ik wil dit zien. Maar wanneer komt dit in Argentinië? En waar?”

Tags

KONINGIN MAXIMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck