Maxime baalt van Leroy: ‘Hij is alleen maar weg’

Eerste scheurtjes in relatie Maxime Leroy?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime is teleurgesteld in Leroy. Volgens haar werkt Leroy te veel en als hij niet aan het werk is, gaat hij weleens in zijn eentje de hort op. In Chateau Meiland liet Maxime gisteren weten dat ze daar helemaal niet blij mee is. ,,Ik zit avonden, weekenden alleen.”

Openingsdans

De bruiloft van Maxime en Leroy komt in zicht in Chateau Meiland. Het koppel twijfelt of ze de openingsdans wel door moeten laten gaan; het is een moeilijke dans en het kost veel tijd om de pasjes te leren. Toch vinden Martien en Erica de openingsdans een must. ,,Ik vind wel dat jullie dat moeten doen. Dat is hartstikke spectaculair voor ons allemaal”, zegt Martien streng.

‘Ik zie Leroy nooit meer’

Maxime wil de openingsdans door laten gaan, maar wel op één voorwaarde: er moet dan wel thuis geoefend worden. Maar dat kan nog weleens lastig gaan worden. ,,Ik zie jou nooit meer”, zegt ze boos tegen Leroy. ,,Je bent alleen maar weg.”

Avonden alleen

Dat Leroy veel weg is komt voornamelijk door zijn werk, maar daarnaast gaat hij ook weleens in zijn eentje op pad. Martien en Erica krijgen dat ook vaak te horen van Maxime. ,,Zij zegt: ‘Ik zit avonden, weekenden alleen”, zegt Martien, waarop Erica knikt. Maar, zo stellen beiden, Maxime en Leroy kunnen altijd de bruiloft nog cancelen. ,,Ja dág!”, roept Maxime lachend uit. ,,Dan betaal ik de helft en hebben we nog geen feest. Het moet sowieso doorgaan en dan zien we wel verder.”

Tags

CHATEAU MEILANDLEROY MOLKENBOERMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck