Maxime begint nieuw bedrijfje in……

Maxime Meiland
Door: DitjesenDatjes
10-08-2020

Maxime Meiland is een ondernemend type. Jaren geleden had ze het idee om geld te verdienen via een erotische website en dit jaar bracht ze haar eigen kledinglijn op de markt. Nu heeft Bekendeburen ontdekt dat ze opnieuw een bedrijfje is gestart.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Online marketing

Volgens Bekendeburen is Maxime gestart met ‘Meiland Online Marketing’. Wat de bedoeling is, is niet geheel duidelijk. Gaat ze zich focussen op het in de markt zetten van zichzelf? Wil ze klussen voor zichzelf en/of het gezin binnenhalen? Of wil Maxime andere bedrijven in de spotlights zetten? De vraag is vooral of het haar zal lukken het bedrijf succesvol te maken.

Kritiek

De vorige twee projecten van de dochter van Martien en Erica Meiland waren immers niet bepaald een succes: de erotische website kwam nooit van de grond en op haar kledinglijn kreeg Maxime veel kritiek. Een groot deel van de kleding kwam regelrecht van Ali Express en werd voor een veel hogere prijs verkocht via haar website. Toen de kritiek losbarstte liet Maxime weten wel degelijk zelf wat kleding ontworpen te hebben. De stukken die van Ali Express kwamen had ze ook aangepast. Zo was op een aantal kledingstukken het merknaampje genaaid en werd kleding soms iets langer gemaakt. Dat bleek niet genoeg, want enkele weken na de lancering van de lijn werden de eerste kledingstukken al met korting aangeboden…

Meer DenD