Maxime en Leroy klaar voor gezinsuitbreiding: ‘Derde kindje is welkom’

Maxime en Leroy willen een derde kindje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Maxime Meiland in haar biografie vertelt dat ze een spiraal heeft en zij en Leroy dus nog niet bezig zijn met gezinsuitbreiding, onthult ze nu dat een derde kindje wél welkom is. ,,Ik heb mijn spiraaltje eruit laten halen.”

In haar biografie Maxime, misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig! vertelt Maxime dat ze niet weet wanneer zij en Leroy aan een derde kindje gaan beginnen. ,,Voorlopig heb ik nu een spiraaltje. Dat is het laatste wat ik ga proberen. Ik ben pas 27, dus da’s best jong om een definitieve beslissing te nemen. Het kan zomaar zijn dat ik bijvoorbeeld ergens binnen de komende vijf jaar denk: ik zou het toch wel leuk vinden, eentje erbij.”

Aangekomen

Maar in Chateau Meiland afgelopen maandag zagen we al dat Maxime niet erg blij is met haar spiraal. ,,Ik ben zo aangekomen sinds ik die spiraal heb”, zei Maxime. ,,Gisteren had ik een outfit aan met een hoger broekje en zag ik kwabben. Dus ik denk dat ik hem toch eruit laat halen. Dan ben ik liever voor negen maanden dik en daarna wel weer slank.”

‘Mijn spiraaltje is eruit’

In gesprek met weekblad Story onthult Maxime dat ze haar spiraal inmiddels heeft laten verwijderen. ,,Ik gebruik geen andere anticonceptie. Dat deden mijn oma en moeder ook nooit. Nee, Leroy en ik gebruiken ook geen condooms, dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom.”

Strijd

Toen Maxime zwanger was van Claire, was ze ook niet aan de pil. Jaap, de biologische vader van Claire, wist dat. ,,Dus dan verwacht je dat-ie voor het zingen de kerk uit zou gaan. Maar dat was hij vergeten. Daarvan dacht ik: dat is ook jouw schuld, hé. Want je wist het”, aldus Maxime in haar biografie. ,,Ik heb heel mijn leven gekloot met anticonceptie. Het is altijd een strijd geweest.”

Wel laat Maxime weten dat ze het ook eng vindt om aan een derde kindje te beginnen. ,,Ik ben bang voor mezelf. Dat ik weer over mijn toeren raak in het eerste jaar door de druk. (…) Redenen om het wel te willen zijn er ook. Eentje is dat ik denk: dan heeft Leroy ook twee kinderen van zichzelf in plaats van maar eentje. Hij vindt dat belachelijk. Een heel stomme reden, want hij vindt dat hij al twee kinderen heeft.”

Tags

GEZINSUITBREIDINGLEROY MOLKENBOERMAXIME MEILANDMEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck