Maxime en Montana beginnen voor zichzelf met eigen programma

Maxime Meiland
Door: Eva Steins
11-09-2020

Maxime en Montana Meiland slaan hun vleugels uit. De twee zussen krijgen hun eigen televisieprogramma. Dit maakt Maxime bekend via haar Instagram Stories.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Kinderkamer

Maxime onthult het nieuws in een filmpje. Op haar Instagram story spreekt ze haar volgers enthousiast toe: ,,Ik heb een heel leuk nieuwtje!”, trapt ze het bericht af, ,,En meteen ook een vraag aan jullie: Ben jij nou zwanger of ken je iemand die zwanger is? En bijna gaat bevallen? En denk je ‘Oh ik heb nog niks aan die kinderkamer gedaan, wat gaat die tijd snel!”. Maxime onthult vervolgens dat Zij en Montana hun kluskrachten gaan inzetten bij het opknappen van de babykamers: ,,Montana en ik gaan een nieuw programma doen. We gaan je dan gewoon helpen! Ik heb er zin in.”

Voor de camera

Maxime is zo vertrouwd voor de camera na de opnames van Chateau Meiland, dat ze verliefd werd op een van de cameramannen. Haar nieuwe liefde heet Leroy en de tortelduifjes kunnen niet meer zonder elkaar. Maxime vertelde aan Shownieuws dat het liefde op het eerste gezicht was: ,, Hij kwam binnen en ik dacht meteen wat een leuke jongen.”

Ook cameraman Leroy is gek op Maxime en vertelde openhartig over hun relatie aan Privé:  Ik ben echt onwijs gek op Maxime en heel erg verliefd, Zij gelukkig ook op mij. Wat dat betreft zitten we echt wel met een roze bril op een wolk. Alles voelt ontzettend positief.”

LEES OOK:

Vriend Maxime Meiland doet boekje open over relatie én zijn rol als stiefvader

Meer DenD