Maxime geeft toe: ‘Ik heb mijn gezicht laten opereren’

Maxime Meiland

Chateau Meiland was afgelopen jaar een van de meest spraakmakende televisieprogramma’s. De vraag was alleen: wat is er echt aan het programma? Maxime Meiland haar neus in ieder geval niet!

Cosmetische ingrepen

Maxime Meiland deelt regelmatig foto’s van haarzelf op haar Instagram waar zij super zelfverzekerd lijkt te zijn. Maar daar is wel het één en ander aan vooraf gegaan. In de Linda Meiden vertelt zij openhartig over haar cosmetische ingrepen. In haar kin heeft ze wel eens wat fillers laten spuiten én op haar 19heeft zij een neuscorrectie laten doen.

Vierjaar geleden had zij nog de neus van haar vader ,,en die wil je echt niet hebben, meid.” Daarom heeft Maxime besloten het heft in eigen handen te nemen en er iets aan te laten doen.

Als de camera’s weg zijn…

Wat ook opvallend is aan het gesprek dat zij voerde met Linda Meiden, is dat zij haar favoriete kledingsets pas draagt als de camera’s weg zijn. ,,Als er opnames zijn en ik heb iets nieuws aan, wissel ik het gauw om voor een warme trui en oude broek.” Volgens Maxime past die ‘gepolijste’ kledingstijl namelijk helemaal niet bij het programma.

Het belangrijkste is dat Maxime Meiland nu wel tevreden is met haar uiterlijk. Naast haar neuscorrectie is zij niet van plan nog niets anders te veranderen aan haar lichaam. Zo grapt zij: ,,Waarom moet het als Katrien Duck?”