‘Maxime gevallen voor cameraman’

Maxime Meiland
Door: DitjesenDatjes
27-08-2020

Maxime Meiland deelde woensdagavond, op de dag dat haar vader Martien 59 jaar werd, een foto van het gezin. Eén persoon hadden de meeste volgers nog nooit gezien. Het blijkt een cameraman van Chateau Meiland te zijn, en naar verluidt zal hij de komende tijd vaker aanwezig zijn bij de Meilandjes.

Cameraman

Het viel volgers al op dat Maxime haar hand op zijn schouder had gelegd en wel heel gelukkig kijkt. Een aantal mensen die reageren weten wat er speelt. Zij schrijven dat Maxime is gevallen voor Leroy tijdens de opnames van de real life soap en dat die gevoelens wederzijds waren!

Dat zou dus betekenen dat Maxime niet langer vrijgezel is, en dat ze veel bezoek zal krijgen nu ze iet meer met haar ouders in het chateau woont maar een eigen huisje heeft op het Achterhoekse erf van Martien en Erica!

Zaaddonor

In de seizoenen van Chateau Meiland heeft Maxime meerdere malen over haar liefdesleven verteld. Zo weten kijken dat de vader van Claire geen rol speelt in het leven van het meisje, en dat Maxime niet zo snel verliefd wordt. Wel wilde ze graag een tweede kindje en overwoog ze een zaaddonor. Dat plan heeft ze uiteindelijk niet doorgezet.

View this post on Instagram

Happy fam!❤️

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland) on

Meer DenD