Ex: ‘Maxime liegt verhaal vader Claire bij elkaar’

Maxime Meiland
Door: Lois Kuhfus
22-10-2020

Niet iedereen is blij met de komst van Martien Meiland’s biografie. Ook de ex van de kasteelheer werd door een paar uitspraken flink op zijn teentjes getrapt. De ex pikte het niet en slaat terug. Hij onthult heftige geheimen over de héle familie. Het grootste geheim: Maxime zou het hele verhaal over de vader van Claire bij elkaar hebben gelogen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Kijkers van Chateau Meiland vroegen zich al gauw af waarom de vader van de driejarige Claire niet in beeld was. Maxime onthulde het hartverscheurende verhaal: zij raakte op haar 21e zwanger van haar toenmalige vriend. Die zag de komst van kleine Claire absoluut niet zitten en nam de benen toen Maxime nog maar drie maanden zwanger was.

Toen Claire er eenmaal was, had haar vader volgens Maxime nog steeds geen interesse in haar. Maxime vertelde dat haar ex nooit meer van zich heeft laten horen en dat hij zijn dochter ook niet ontmoet heeft.

Ander verhaal

Nu komt Martien’s ex-vriend Daan de Mooij met een schokkende onthulling. Hij vertelt aan Story dat hij de zwangerschap van Maxime van dichtbij meegemaakt heeft, en dat het volgens hem héél anders gegaan is dan Maxime vertelt.

Daan vertelt dat Martien’s reactie op de zwangerschap niet zo gezellig verliep als de familie deed blijken.

,,Ik heb dat van dichtbij meegemaakt. En geloof me: dat is niet zo gegaan als de familie in de media beweert. Ik was erbij toen Maxime aan Martien vertelde dat ze in verwachting was. Dat zorgde voor een enorme woedeaanval van Martien.”

LEES OOK:

ZIEN: Zó erg lijkt kleine Claire op Maxime

Vader

Maar de ex doet er nog een schepje bovenop en beweert dat ook het hele verhaal van Maxime over de vader van Claire lariekoek is.

,,Maar dat is een leugen. Maxime wilde graag zwanger worden, maar niet van een donor of via zo’n bureau of spermabank. Dus verleidde Maxime een knappe jongen, ging met hem naar bed, zonder voorbehoedsmiddelen te gebruiken, en raakte op die manier in verwachting,” vertelt Daan.

Geen ex, geen verlating en geen weigering van contact dus, volgens Daan. Hij heeft geen goed woord over voor de acties van Maxime.

,,Die jongen is gewoon gebruikt om haar zwanger te maken. Ik weet ook wie die jongen is. Dat hij geen contact met zijn dochter wil, is niet waar.”

LEES OOK:

Martien’s ex: ‘Boek staat vol LEUGENS’

Meer DenD