Maxime Meiland aan de kant gezet door matrassenboer

Maxime Meiland gedumpt|Maxime Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Omdat ‘influencer’ Maxime Meiland geen publiekelijk afstand wil nemen van de Islam-uitspraken van haar moeder Erica Meiland kost dat haar de samenwerking met matrassenfabrikant Emma.

Na het wenskaartenbedrijf Hallmark is dit het tweede onderneming dat rigoureus reageert op de rel die is ontstaan rond de uitspraken van Maxime’s moeder Erica.

Die noemde mensen in een boerka ‘pinguïns’ en schreef in haar boek: ,,Er is echt geen meisje dat in de zomer op de fiets wil met een hoofddoek om. Je wilt toch de wind in je haren voelen.? Dat is vrijheid.”

Het dumpen van Maxime Meiland wordt uitgelegd door Emma op Instagram. Uit een speciaal bericht blijkt dat de matrassenverkoper Maxime Meiland onder druk heeft gezet om publiekelijk te reageren op de ‘standpunten van haar moeder’. Kennelijk heeft de realityster daar geen gehoor aan gegeven en wordt daarom de samenwerking door Emma opgezegd.

Waaruit de samenwerking tussen Maxime en Emma is niet duidelijk. Waarschijnlijk werd Meiland ingezet voor promotiedoeleinden. Onlangs kwam Maxime Meiland nog in het nieuws omdat ze de meeste stemmen kreeg als meest in de categorie irritant influencer in de verkiezing om de Loden Leeuw voor haar promotie van Hallo Fresh.

Tags

EMMAERICA MEILANDMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck