Maxime Meiland betrapt op slimme verkooptruc: loopt webshop niet?

Goedkope verkooptrucs moeten webshop Maxime redden
Door: Charlotte Wijnen
21-04-2022

Het lijkt niet goed te gaan met de webshop van Maxime Meiland. Omdat er vermoedelijk maar weinig bestellingen worden gedaan, heeft Maxime een slimme truc bedacht. Wanneer je een bestelling plaatst op Villa Vito, maak je kans op een meet&greet met de familie Meiland. Maar dan moet je wel eerst 75 euro uitgeven…

,,Ik heb iets heel gezelligs, want jullie kunnen kans maken op een meet&greet met mij en mijn vader en moeder en dan gaan we gezellig wijnen in Noordwijk op het terras”, meldt Maxime in Instagram Stories. ,,Het enige wat je hoeft te doen is een bestelling plaatsen bij Villa Vito voor 75 euro of meer en dan maak je automatisch kans.”

Fikse kortingen niet gewerkt?

Een slimme truc: de familie Meiland is al jarenlang enorm populair en er zullen dan ook genoeg fans zijn die de familie graag willen ontmoeten. En wat is er nou leuker om dan samen een wijntje te drinken op het terras?

Of de actie inderdaad is bedacht vanwege te weinig bestellingen kan enkel gespeculeerd worden, maar één ding is zeker: het blijft een slimme verkooptruc om meer klanten te werven.

Eerder probeerde Maxime meer klanten binnen te halen door fikse kortingen te geven. Slechts een paar maanden nadat ze de webshop had gelanceerd, gaf ze op alle kleding van Villa Vito maar liefst 25% korting. Kennelijk heeft dit niet genoeg gewerkt en moet ze nu haar bekendheid in de strijd gooien.

Meer DenD