Maxime Meiland bevallen: DIT is de naam van haar dochter

Maxime Meiland is bevallen van een dochter
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Babygeluk! Maxime Meiland is moeder geworden van haar tweede dochtertje, zo deelt ze op haar Instagram. En dit is haar bijzondere naam…

In de wolken

Beschuit met roze muisjes voor Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer. ,,Daar is ze dan, onze lieve Vivé”, schrijft Maxime op Instagram bij een zoete foto van haar pasgeboren dochtertje. ,,9 maanden lang hebben we met smart op je gewacht, en nu ben je dan ook eindelijk bij ons.”

Vivé is dinsdag geboren, en het stel is helemaal in de wolken van hun pasgeboren baby. Ook dochtertje Claire is blij met haar zusje. ,,Je grote zus, die nu al niet meer zonder je kan”, schrijft Maxime.

Maxime moest wennen aan naam

Het was Leroy die de babynaam bedacht heeft. ,,Ik moest wel in het begin even wennen hoor”, zei Maxime eerder in haar Instagram Stories. ,,Omdat het ook een naam is die je niet zo heel veel hoort. Ik ken ook eigenlijk niemand die zo heet.”

Leroy hoorde de naam op een draaidag toen iemand zich voorstelde. ,,Als je weet dat je een baby krijgt, ga je op elke naam letten. En toen stelde zij zichzelf voor en dacht ik: wauw, dit is wel een mooie naam.”

Tags

BEVALLENMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck