Maxime Meiland deelt pijnlijke details over vader Claire

Maxime Meiland
Door: Lois Kuhfus
30-09-2020

Het is een vraag die bij veel Meiland-fans speelt: wie is de vader van Claire? En vooral: waarom is hij niet in beeld in Claire’s leven? Ook Maxime blijft met veel vragen zitten voor de vader van haar kind. Zij deelt nieuwe, schrijnende details over haar ex-vriend die haar in de steek liet tijdens haar zwangerschap.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Claire

Het doet Maxime pijn dat haar ex-vriend en de vader van Claire totaal geen interesse lijkt te hebben in zijn dochter. Eerder zei zij tegen Party dat ze teleurgesteld in hem is: ,,Ik had het niet van hem verwacht, dat hij me zo zou laten zitten.”

Maxime raakte op haar 21e zwanger van haar toenmalige vriend, wiens identiteit onbekend is. De zwangerschap was ongepland. Maxime zweefde direct op een roze wolk maar haar toenmalige vriend moest er niets van weten: hij nam de benen toen Maxime nog maar drie maanden zwanger was.

Zij geeft aan dat het hem te heet onder de voeten werd en dat hij niks te maken meer wilde hebben met haar en hun toekomstige kindje. ,,Hij kreeg geen goed gevoel bij zijn nieuwe verantwoordelijkheden en gaf aan daar nog niet klaar voor te zijn”.

LEES OOK:

Vriend Maxime Meiland doet boekje open over relatie én zijn rol als stiefvader

‘Hij wil niet’

Aan Privé vertelt Maxime dat zij enorm gekwetst was door zijn keuze. Nadat hij haar verliet heeft hij nooit meer contact opgenomen. ,,Mijn ex is sinds drie maanden in mijn zwangerschap al niet meer in beeld en heeft nooit meer contact gezocht”.

Ondanks haar pijn probeerde Maxime toch om de vader in het leven van de kleine Claire te krijgen. Ze heeft naar eigen zeggen alles geprobeerd. ,,Zelfs niet toen ik hem, na de geboorte, een foto stuurde. Ik heb naar mijn gevoel mijn best gedaan, maar hij wil niet!”

Maxime hoopt dat de vader van Claire toch een beetje interesse in hun dochter heeft. Zij vertelt dat ze hoopt dat hij af en toe naar Chateau Meiland kijkt, om zo een glimp van zijn dochter te kunnen opvangen. Maxime denkt echter niet dat hij ooit gekeken heeft naar het programma..

Opa

Gelukkig is het aan de vaderskant van de familie niet compleet stil. De opa van Claire heeft wel degelijk interesse in zijn kleindochter. ,,Opa wilde contact! Begin dit jaar hebben we elkaar voor het eerst ontmoet,” vertelt Maxime. Ook heeft Claire er een paar overgrootouders bij die haar willen zien.

,,Sterker nog, zelfs opa’s ouders wilden haar ontmoeten. Dat is zo zoet. Natuurlijk kan dat. Dat zijn lichtpuntjes en uiteindelijk zijn zij toch Claire’s familie.”

Meer DenD