Maxime Meiland haalt keihard uit naar vader Claire: ’Vind het niet kunnen’

Maxime Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Maxime Meiland heeft het helemaal gehad met de vader van haar dochtertje Claire. Haar ex liet hun in de steek toen bleek dat Maxime op haar 21e zwanger was van het meisje. Sindsdien hebben ze geen contact met elkaar en kijkt hij niet om naar zijn dochtertje. Dit frustreert Maxime: ,,Vind het niet kunnen”.

Onverwacht

De zwangerschap van Maxime stond niet op de planning. Op haar 21e raakte Maxime zwanger van haar toenmalige vriend, wiens naam onbekend is. Maxime vertelt aan weekblad Party hoe haar ex reageerde toen ze zwanger van hem bleek te zijn: ,, Ja. Kijk, Claire kwam eigenlijk heel onverwacht. Ik was 21 en ze kwam als een verrassing. Mijn ex heeft toen gezegd dat hij het niet zag zitten om pappa te worden, hij was er niet klaar voor.”

LEES OOK:

Vriend Maxime Meiland doet boekje open over relatie én zijn rol als stiefvader

Nooit gezien

Vanaf het moment dat zij zwanger bleek te zijn van de kleine Claire, raakte de vader uit beeld. Hij heeft zijn dochter Claire ook nog nooit gezien en toont geen interesse in haar, vertelt Maxime openhartig: “Eigenlijk is het contact nul sinds hij heeft besloten dat hij geen vader voor de baby wilde zijn. Ik heb echt al een hele tijd niks van hem vernomen.”

‘Dat is niet wat ik wil’

Maxime vertelt dat zij wel contact heeft met een gedeelte van zijn familie: ,,Ik heb wel contact met zijn vader, dus de opa van Claire. Van hem krijg ik het gevoel dat ik er voorlopig ook niet op hoef te rekenen dat Claires vader nog naar zijn dochtertje komt omkijken.” Maxime geeft aan dat ze niet weet of ze weer contact wíl met de vader van haar kind. ,,En ik weet ook niet zo goed of ik daar nog wel zo happy mee ben, als hij over een tijd toch nog komt aankakken. Dat is ook niet wat ik wil.”

‘Hij laat me zitten’

Maxime geeft aan zwaar teleurgesteld te zijn in haar ex en vindt dat hij haar en haar dochter slecht behandeld heeft.  ,,Een stukje meer interesse had best gemogen. Ik had het niet van hem verwacht, dat hij me zo zou laten zitten. Ik ken hem al vrij lang, want hij komt uit hetzelfde dorp als ik, Sassenheim. Ik vind het helemaal niet kunnen hoe hij het aanpakt. En hoe langer hij het uitstelt om contact met ons te zoeken, hoe meer mij het gevoel bekruipt van: je hoeft mij niet meer te bellen”.

Tags

CHATEAU MEILANDCLAIRELEROYMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck