Maxime Meiland heeft een nieuwe baan!

Door: Ditjes en Datjes
10-08-2019

Het tv-programma Chateau Meiland is een onverwacht succes. Familie Meiland is ook enorm verrast door het aantal kijkcijfers. Dochter Maxime maakt daar uiteraard gebruik van en geniet niet alleen van alle aandacht maar ook van haar nieuwe ‘job’ als influencer.

Meer dan 35,000 volgers

,,Ik heb het héérlijk!” zegt Maxime tijdens een interview in RTL Boulevard. ,,Als ik even er tussenuit wil zit ik zo weer op het vliegtuig.” Met nu 35 duizend volgers op de teller, die met de dag stijgen, is dochter Meiland razend populair op Instagram.

‘Dochter Claire kwam als verassing’

,,Ik hou er wel van hoor! Niet per se de aandacht, maar dat mensen het leuk vinden en vooral omdat je jezelf bent” zegt de moeder van 2-jarige Claire. Haar dochter kwam al een verassing vertelt ze. De vader van Claire is niet in beeld en daar heeft zij sinds de zwangerschap al geen contact meer mee. ,,Ik had uiteindelijk toch besloten haar te houden en hij zag dat niet zitten. Nou, ik wilde dat wel…” Of hij naar de real-life soap kijkt weet Maxime niet. Overigens hoopt zij dit wel.

Geen tijd voor liefde

Door al die aandacht en al haar nieuwe volgers op Instagram komen er ook weleens liefdesverzoeken binnen. Maar Maxime heeft daar absoluut geen tijd voor! ,,Daar moet ik niet aan denken joh, ik ben gewoon te druk. Ik ben nog zó jong en dit gebeurt nu allemaal en ik heb Clairtje. Ik vind het prima zo.” Met Chateau Meiland, het tv-programma, haar Clairtje én haar nieuwe baan als influencer, past daar even geen man tussen.

 

View this post on Instagram

The making of ➡️

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland) on

Meer DenD