Maxime Meiland met de dood bedreigd

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Maxime Meiland krijgt sinds de boerka-uitsptraak van haar moeder Erica doodsbedreigingen. Dit communiceert ze via Instagram Stories.

Nederland is in rep en roer van Erica’s boek. Hierin onthult ze namelijk grote problemen te hebben met de islamisering in Nederland. ,,Dat geloof brengt daardoor heel veel ellende en ik vind dat we dat moeten tegenhouden”, vertelt Erica. Hiermee bedoelt ze niet alleen terrorisme ,,maar ook die onderdrukking van vrouwen en culturele dingen als besnijdenissen en allerlei gekke gewoontes”, aldus de moeder van Maxime.

Kanker toegewenst

Naast de doodsbedreigingen, deelt Maxime ook een aantal haat-berichten met haar volgers. Er wordt haar en haar zes weken jonge dochtertje zelfs kanker toegewenst. Maxime’s reactie hierop: ,,Wat een liefde”.

Geen spijt

Ondanks alle bedreigingen maakt Erica zich nergens zorgen over. Tijdens de signeersessie van haar biografie vraagt Shownieuws ,,Ben je niet bang?” waarop zij stellig antwoordt: ,,Nee, ik ben niet bang”. Spijt van haar woorden over haar boerka-uitspraken heeft ze niet. ,,Denk je ook weleens van ik had het iets milder moeten zeggen?” vraagt de verslaggeefster. ,,Dat doet iedereen al. We moeten wel gewoon kunnen zeggen wat we willen”, aldus Erica.

Tags

DOODSBEDREIGINGERICA MEILANDMAXIME MEILANDMEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck