Maxime Meiland neemt het op voor biologische vader Claire

Maxime neemt het op voor Jaap
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er is veel kritiek op Jaap, de biologische vader van Claire. Toen Maxime ongepland zwanger raakte wilde Jaap dat ze een abortus onderging. Maar dat hij zó erg onder vuur ligt, vindt Maxime niet eerlijk. Ze neemt het nu dan ook voor hem op. ,,Ik kan me wel voorstellen dat hij in paniek raakte.”

Geen raad

Toen Maxime de abortus weigerde en ervoor koos om Claire te houden, wilde Jaap niets te maken hebben met de opvoeding. Samen met de steun van haar familie voedde Maxime het kleine meisje in haar eentje op.

Tot hij een tijd terug ineens contact met Maxime zocht. Na drie jaar geen contact te hebben liet Jaap weten dat hij Claire graag wilde zien. Maxime wist hier geen raad mee, want ze was op dat moment al gelukkig met Leroy.

,,Moet ik die stabiele basis dan ineens weer overhoop gaan gooien omdat Jaap eindelijk zo ver is? Of zou het komen omdat hij zijn dochter nu opgevoed ziet worden door een andere man?”, klaagde Maxime destijds in weekblad Privé.

‘Ik ben niet boos op hem’

De woorden van Maxime hebben ervoor gezorgd dat Jaap een hoop negativiteit over zich heen krijgt. Ze besluit nu dan ook voor hem op te komen. ,,Jaap wordt een beetje negatief neergezet. Dat vind ik niet helemaal eerlijk”, zegt Maxime in weekblad Story.

,,Ik kan me best voorstellen dat hij door mijn zwangerschap in paniek raakte. Als ik dan zie hoe negatief er over Jaap wordt gesproken, dan heb ik het wel met hem te doen. Hij kon het toen gewoon niet aan. Ik ben ook niet boos.”

Claire, die Leroy als haar vader ziet, weet nog altijd niet dat Jaap haar echte vader is. Maar als de tijd rijp is, zal Maxime haar dochter vertellen wie haar papa is. ,,Jaap heeft me na mijn bevalling van Vivé een lief berichtje gestuurd: ‘Gefeliciteerd, hoe vindt Claire het?’ Ik heb daar iets liefs op teruggestuurd.”

Tags

CHATEAU MEILANDCLAIREMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck