Maxime Meiland noemt Anna Nooshin ‘fake’

Maxime Meiland
Door: Charlotte Wijnen
23-07-2021

Maxime Meiland heeft in de biografie van haar vader Martien behoorlijk uitgehaald naar Anna Nooshin. Ze vindt dat Anna bij het clubje ‘neppe BN’ers’ hoort.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Dat hoeft ook weer niet’

In de biografie van Martien blijft niets onbesproken. Zo ook andere BN’ers niet. ,,Van BN’ers kan ik moeilijk inschatten of ze echt zijn of fake”, meldt hij in zijn boek.

Maxime heeft gelijk een voorbeeld van zo’n ‘neppe BN’er’, namelijk Anna Nooshin. ,,Ik had een keer een interview met Anna Nooshin. Hele leuke meid, maar ze appte meteen: ‘Ik hou van je!’ En dan denk ik: meid, dat hoeft ook weer niet.”

Anna koopt volgers

Maar waarom hoort Anna dan bij het clubje van ‘neppe BN’ers’? Daar heeft Youtuber Yvonne Coldeweijer een goede verklaring voor. Volgens haar koopt bijna elke BN’er volgers op Instagram. Iets wat tegenwoordig wel ‘normaal’ is, zegt Yvonne. Maar bij Anna ontdekte ze wel iets heel opmerkelijks.

Via insiders krijgt Yvonne de statistieken van Anna haar Instagram toegestuurd. ,,Toen ik dit zag, vond ik het wel écht te ver gaan. Ze heeft in één dag bijna 47.000 volgers gekocht”, aldus Yvonne in haar Youtube-video. Wellicht daarom dat Maxime Anna ‘fake’ noemt…

Maxime hoeft geen vriendinnen

Door Chateau Meiland werd de familie Meiland bekend, maar Maxime zegt zelf nooit te worden zoals ze Anna omschrijft. ,,Hoe meer BN’ers in the picture willen zijn, hoe nepper ze zijn. Wij zullen dat nooit worden. Zijn we veel te nuchter voor”, aldus Maxime in Martien zijn boek.

En vriendinnen worden met Anna? Dat hoefde Maxime bij voorbaat al niet. ,,Wij zijn geen types die nieuwe vriendschappen sluiten. We hebben familie en vrienden en die kennen we al lang.”

Meer DenD