Maxime Meiland onder vuur door foto met glas wijn

Maxime Meiland is in opspraak door glas wijn
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime Meiland is onlangs bevallen van een dochtertje en dat betekent dat ze eindelijk weer een wijntje mag drinken. Vol blijdschap plaatst ze op Instagram een foto met een glas wijn, tot groot onbegrip van haar volgers. ,,Alcohol als kraamvrouw? Doe even normaal!”

‘Doe even normaal’

Tijdens haar zwangerschap horen we Maxime in Chateau Meiland vaak genoeg zeggen dat ze toch ook wel erg veel zin heeft in een wijntje. Nu ze bevallen is, deelt ze een vrolijke foto met een glas wijn. ,,Het mag weer!”, schrijft ze bij de zonnige foto.

Maar Maxime kan meteen rekenen op een hoop kritiek. ,,Alcohol als kraamvrouw? Doe even normaal”, zo schrijft een volger. En een ander: ,,Geen borstvoeding dan?” Veel volgers plaatsen vraagtekens bij de prioriteiten van Maxime.

Negatieve reacties

Toch zijn er ook een aantal volgers die het voor haar opnemen. ,,Geniet maar lekker en lees over de negatieve reacties heen, proost”, zo reageert een volger.

Maxime en haar vriend Leroy zijn vorige week trotse ouders geworden van een dochtertje, Vivé. Het was Leroy die de babynaam bedacht heeft. ,,Ik moest wel in het begin even wennen hoor”, zei Maxime eerder in haar Instagram Stories. ,,Omdat het ook een naam is die je niet zo heel veel hoort. Ik ken ook eigenlijk niemand die zo heet.”

Tags

CHATEAU MEILANDKRITIEKLEROY MOLKENBOERMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck