Maxime Meiland stiekem getrouwd met Leroy?

Maxime Meiland|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Is Maxime Meiland in het geheim getrouwd met haar Leroy? De realityster plaatst een foto op Instagram die duidelijk wijst op een huwelijk…

Alhoewel Maxime en Leroy elkaar nog niet enorm lang kennen, is het stel stapelverliefd op elkaar. Afgelopen zomer maakte Maxime bekend dat zij was gevallen voor een van de cameramannen van Chateau Meiland. Sindsdien zijn zij en Leroy onafscheidelijk.

Stapelverliefd

Ook Leroy is helemaal hoteldebotel van Maxime, verklaarde hij in Privé.

,,Ik ben echt onwijs gek op Maxime en heel erg verliefd. Zij gelukkig ook op mij. Wat dat betreft zitten we echt wel met een roze bril op een wolk. Alles voelt ontzettend positief.”. 

Denkt het stel al na over de volgende stap? Volgens Leroy is het daar nog net iets te vroeg voor. ,,We zijn net samen, dus voor zaken als samenwonen of trouwen is het nu nog iets te vroeg.  Daar denken we nog niet over na.”

Is daar nu verandering in gekomen?

LEES OOK:

Maxime vertelt: DIT is de vader van Claire

Getrouwd?

Is Maxime in het geheim getrouwd met Leroy? Op haar Instagram plaatst Maxime een foto waarop zij poseert in een trouwjurk, samen met Leroy, haar zus Montana en diens vriend Dirk. Ook Montana is te zien in een trouwjurk.

Beeld: Instagram @maximemeiland

Tags

CHATEAU MEILANDGETROUWDLEROYLEROY MOLKENBOERMAXIME MEILANDMONTANA MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck