Maxime Meiland waarschuwt volgers: ‘Trap hier niet in!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wat een toestanden op de Instagram accounts van de Meilandjes. Nadat Martien werd gehackt, was Erica gisteren aan de beurt. Maxime besluit haar volgers te waarschuwen: ,,Geef geen geld, trap hier niet in!”

‘Wat een gezeik!’

Maxime is de enige die nog niet gehackt is. ,,Nou jongens, we hebben slecht nieuws”, begint ze haar verhaal in Instagram Stories. ,,Mijn moeder Erica is ook gehackt. Het is werkelijk niet te doen.”

In de Instagram Stories van Erica werd er opgeroepen geld naar haar over te maken. Maxime waarschuwt haar volgers en zegt dat ze absoluut geen geld moeten overmaken. ,,Krijg je een berichtje van haar met een link, klik er dan niet op. Je weet het natuurlijk nooit. We zijn ermee bezig.”

Onlangs werd de Instagram van Martien ook gehackt, maar inmiddels heeft hij zijn account weer teruggekregen. ,,Nou is Erica weer gehackt, wat een gezeik!”, vertelt Martien in zijn Stories.

Gelukkig lijkt het erop dat het probleem bij Erica ook opgelost is. Inmiddels staan al haar eigen foto’s weer op haar Instagram.

Tags

ERICA MEILANDFAMILIE MEILANDMARTIEN EN ERICAMARTIEN MEILANDMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck