Maxime Meiland weigert buren op feest: ‘Willen we niet hebben’

Maxime Meiland
Door: Lois Kuhfus
15-09-2020

Onlangs werd het bekend dat de familie Meiland een welkomstborrel zou organiseren voor hun nieuwe buren. Althans, niet álle buren, zo maakt Maxime net bekend op haar Instagram. Zij laat duidelijk weten dat het een gesloten feest mét een gastenlijst is, waar niet alle buren welkom zijn: ,,Dus blijf maar gewoon lekker thuis zal ik zeggen.” Au…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dringend verzoek

Maxime plaatst een video op haar Instagram-story waar ze haar buren dringend verzoekt niet allemaal op het welkomstfeestje te verschijnen. Zij legt uit dat de intentie niet was om alle buren uit te nodigen, en dat het een besloten feest is waar maar een paar van hun buren voor zijn uitgenodigd. Zij begint de video met:

,,Ik heb een dringend verzoek. Wij hebben namelijk een interview gegeven en wij hebben daar in gezegd dat wij binnenkort een remigratie-borrel gaan geven hier in Hengelo. We hebben wel een paar buren uitgenodigd, want ja, buurt maken dat hoort erbij, dat is Hengelo’s. Dat is Achterhoeks en dat is natuurlijk enig.”

LEES OOK:

Maxime Meiland haalt keihard uit naar vader Claire: ’Vind het niet kunnen’

‘Een beetje stom’

Zij vertelt dat het ‘een beetje stom’ van de Meilandjes is geweest om dit in een interview te zeggen. Nu zijn er een hoop dorpelingen die blij zijn dat ze ook op het feestje konden verschijnen, terwijl Maxime wilt dat ze thuis blijven: ,,Dat stond in de krant, en wij zijn een beetje stom geweest om te zeggen: het is voor de dorpelingen.” Het feestje is voor een select groepje waar ‘de dorpelingen’ geen deel van uitmaken…

‘Gewoon een gesloten feest’

Maxime verzoekt de dorpelingen op een héle duidelijke manier dat zij niet welkom zijn op het feestje: ,,Maar daar wil ik eigenlijk mee zeggen dat het wel op uitnodiging is en dat we werken met een gastenlijst. We zijn toch een beetje bang dat er heel veel mensen opeens straks daar naar het restaurant gaan en dat willen we natuurlijk niet hebben want het is gewoon een gesloten feest. En ja weetje, je wilt geen Project X hebben snappie?” Zij sluit haar resoluut af: ,,Dus blijf maar gewoon lekker thuis zal ik zeggen.”

Bekijk hier de video:

Meer DenD