Maxime Meiland weigert irritantste influencer-prijs aan te nemen

Maxime Meiland weigert Loden Leeuw
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime Meiland is overduidelijk niet blij met haar prijs voor meest irritante influencer. Ze won de prijs gisteren in Radar, maar wilde het programma absoluut niet te woord staan…

Jaarlijks wordt bij het televisieprogramma Radar de Loden Leeuw uitgereikt. De prijs voor meest irritante BN’er in een reclamespotje bestaat al jaren, maar sinds kort is er een nieuwe categorie: de meest irritante influencer die reclame maakt. En Maxime Meiland won die prijs.

‘Ze was al op de hoogte gebracht’

Radar-verslaggever Fons Hendriks wilde de prijs persoonlijk bij Maxime komen afleveren, maar daar was de realityster niet van gediend. ,,De winnaar is al op de hoogte gebracht dat we eventueel langs gaan komen, maar ze zou ons niet welkom heten”, legt Fons uit in het programma.

De Meilandjes zijn nu lekker vakantie aan het vieren op Tenerife, maar volgens Fons wilde Maxime de prijs sowieso niet in ontvangst nemen.

,,Ze staat niet te trappelen om deze prijs in ontvangst te nemen. Ze wilde niet laten weten op welke dag en tijdstip ze terug zou komen”, zegt Fons, die het beeldje voor Maxime haar deur heeft gezet.

Tags

CHATEAU MEILANDLODEN LEEUWMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJESRADAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie