Maxime onthult: ‘Was bang dat Leroy op mannen viel’

Maxime dacht dat Leroy homo was
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De biografie van Maxime Meiland is uit en daarin doet ze een aantal behoorlijk opvallende uitspraken. Zo vertelt ze dat ze meerdere keren aan Leroy gevraagd heeft of hij niet op mannen valt. ,,Ik wil niet dezelfde fout maken.”

Erica en Martien hadden een gelukkig huwelijk, tot Martien ging uitvogelen hoe het precies zat met zijn homoseksualiteit. Voor Erica was het een pijnlijke periode: helemaal omdat Martien vervolgens de benen nam.

Vuurwapen

Erica was zó boos dat ze zelfs erover dacht om Martien te vermoorden. ,,Ik dacht: ik wil dit probleem oplossen. Hoe kom ik er vanaf?”, zei ze eerder aan tafel bij Jinek. Erica was al bezig om een vuurwapen te regelen. Ze wist tenslotte dat hij de deur gewoon voor haar open zou doen. ,,Want hij is daar niet op bedacht.”

Angst van Maxime

Gelukkig heeft Erica haar plan nooit uitgevoerd en wonen zij en Martien zelfs weer gelukkig samen, ook al is dat niet op romantisch vlak. Wel heeft ze een hoop verdriet gehad, iets wat dochters Montana en Maxime uiteraard hebben meegekregen. Omdat Maxime absoluut niet wil dat haar hetzelfde overkomt, heeft ze Leroy in het begin van hun relatie meerdere keren gevraagd of hij op mannen valt.

‘Wil niet dezelfde fout maken’

,,Zij heeft heel vaak gezegd: Ben je niet homo? Want zij wilde niet dezelfde fout maken als haar vader”, legt Aran Bade uit in RTL Boulevard. Maxime zou het meerdere keren aan Leroy hebben gevraagd om het zeker te weten. ,,Op een gegeven moment zei Leroy: Ik heb het nu drie keer gezegd. Het is niet zo.

Tags

LEROY MOLKENBOERMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck