Maxime op punt van bevallen maar Martien zet telefoon uit

Martien zet telefoon uit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het kan elk moment gebeuren: Maxime staat op het punt om te bevallen van haar tweede kindje. Gisteren was Martien te gast bij ‘De Cooke & Verhulst Show’ en net voor aanvang kreeg hij een telefoontje van Erica: ,,De baby hangt er al half uit!” Toch besloot Martien zijn telefoon uit te zetten…

Eerder vertelde Maxime dat ze eind september is uitgerekend, maar de precieze datum niet wil delen. Maar Martien vertelde gisteren op de Vlaamse televisie dat het moment al aangebroken is. Maxime kan elk moment bevallen en toch besloot Martien af te reizen naar Antwerpen voor ‘De Cooke & Verhulst Show’.

‘Die heb ik uitgezet’

Wanneer het in de uitzending over zijn zwangere dochter gaat, vertelt Martien dat ze elk moment kan gaan bevallen. ,,Misschien morgen”, onthult hij. Maar op de vraag of zijn telefoon op dat moment aan staat, zegt hij: ,,Nee natuurlijk niet, die heb ik uitgezet.”

En dat terwijl hij net voor aanvang nog een telefoontje kreeg van Erica. ,,Ik had Erica aan de lijn en die zei het hangt er al half uit”, aldus Martien een beetje lacherig.

Babynaam

Voor Maxime gaat het de tweede keer zijn dat ze bevalt van een dochtertje. Toch verloopt de zwangerschap anders dan de eerste keer, zo vertelde ze eerder in haar Instagram Stories. ,,Ik geniet wel van de zwangerschap, maar ik vind het natuurlijk ook wel een hele uitdaging. Want ik heb bijvoorbeeld heel erg last van mijn bekken en straks ook nog die hele bevalling.”

Voor Leroy is het de eerste keer dat hij vader wordt, al noemt Claire hem gewoon ‘papa’. Wel heeft hij de babynaam bedacht. Hoe hun dochtertje gaat heten willen ze nog niet verklappen.

Tags

BEVALLINGCHATEAU MEILANDERICA RENKEMAMARTIEN MEILANDMAXIME EN LEROYMAXIME MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck