Maxime openhartig over abortus en dochtertje Clair

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Vanaf het moment dat de familie Meiland te zien was in hun programma Chateau Meiland vragen kijkers zich af wie de vader is van Clair. Martien heeft al eens duidelijk gemaakt dat die niet in beeld is, maar nu is Maxime zelf erg openhartig over de vader van haar dochtertje.

Kliniek

,,Ik raakte zwanger en toen zei hij al heel snel ‘ik wil dit niet’”, vertelt Maxime aan Anna Nooshin. ,,Toen heb ik het thuis verteld. Iedereen was in shock en ook boos. Mijn vader heeft een week lang niet tegen mij gepraat.” Gelukkig trok Martien bij en kreeg Maxime uiteindelijk veel steun van haar ouders. Toch heeft de 23-jarige het even moeilijk gehad en heeft ze getwijfeld of ze haar kind wel wilde houden. Ze had zelfs al een afspraak gemaakt bij een abortuskliniek. ,,Op het laatste moment dacht ik: ik doe het niet.”

Vader

Maxime heeft geen spijt gehad van die beslissing en is dolgelukkig met Claire. Ze is zich er maar al te goed van bewust dat het meisje geen vaderfiguur in haar leven heeft en Maxime heeft een tijd geleden geprobeerd de biologische vader in het leven van Claire te brengen. ,,Ik heb ooit, toen ze 1 werd, een ouderwetse kaart gestuurd met een foto erbij. Toen heeft zijn vader een berichtje gestuurd naar mijn vader met een felicitatie.” Helaas bleef het daarbij. De familie van de biologische vader wil verder niets met Claire te maken hebben. ,,Toch hoop ik dat hij uiteindelijk haar wel wil ontmoeten. Het is toch haar vader.”

Tags

abortusChateau MeilandClairClaireDochterfamilie MeilandFrankrijkMeilandVader

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie