Maxime over ruzies met Leroy: ‘Hij kan opeens uit zijn slof schieten’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime Meiland en haar vriend Leroy kunnen flink met elkaar botsen. Onlangs ging er zelfs een gerucht dat de twee relatieproblemen zouden hebben. Maxime zegt nog altijd gelukkig te zijn met Leroy, al hebben ze wel eens ruzie. ,,Hij kan opeens uit zijn slof schieten, en dan moet ik meteen huilen.”

Geruchten

Maxime en Leroy lijken het perfecte stel. Voordat Leroy in haar leven kwam, wilde Maxime niets weten van mannen. Maar toen ze Leroy ontmoette, veranderde alles. Onlangs kreeg het stel dochtertje Vivé en samen zaten ze op een roze wolk.

We werden dan ook vaak volgegooid met romantische foto’s van het stel, iets wat Maxime de laatste tijd veel minder doet. En er leek meer aan de hand te zijn, want insiders meldden aan showbizzkanaal Juice Channel dat het niet goed gaat tussen de twee.

Ruzies en irritaties

Toch is Leroy gezellig mee op vakantie met de familie Meiland naar Tenerife. Hoewel Maxime nog steeds opvallend weinig foto’s plaatst, lijken ze nog altijd gelukkig met elkaar te zijn.

Maar dat de twee wel eens een ruzie hebben, kan Maxime niet ontkennen. ,,Leroy is zo zacht, maar hij kan dan ook opeens uit zijn slof schieten”, vertelt Maxime in weekblad Weekend. ,,Dan vecht ik tegen de tranen, probeer ze in te houden. Ik ren dan naar boven zodat hij niet ziet dat ik huil.”

Gelukkig gaan de ruzies maar over kleine dingen. ,,Het zijn altijd gewoon de stomme dingetjes, zoals het niet genoeg in huis doen. Daar gaat het eigenlijk meestal om”, legt Maxime uit. ,,Het enige wat hem wel irriteert is als ik wat vraag en ik hem niet op zijn woord geloof over bepaalde dingen. Dat vindt hij irritant.”

Tags

CHATEAU MEILANDFAMILIE MEILANDLEROY MOLKENBOERMAXIME EN LEROYMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck