Maxime reageert op kritiek kledinglijn: ‘Het klopt wat jullie zeggen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Maxime Meiland kon afgelopen week (opnieuw) rekenen op kritiek. Haar nieuwe webshop Villa Vito lag flink onder vuur omdat veel mensen vonden dat haar kleding wel erg op de kleding lijkt van het merk Cocote. Ook schrokken veel geïnteresseerden in de prijzen van de kleertjes.

Verlies

De eerste kledinglijn van Maxime, Monciel, flopte gigantisch. De dochter van Martien en Erica zou er 50.000 euro verlies mee hebben geleden, en dat omdat mensen er al snel achterkwamen dat dezelfde kleding voor een fractie van de prijs te koop was op AliExpress. Zo’n fout zou Maxime niet nog een keer maken, al krijgt Maxime opnieuw kritiek op haar webshop Villa Vito.

‘Het klopt’

Opnieuw wordt Maxime beschuldigd van het kopieëren van kleding van een ander merk en van het opvoeren van prijzen. Dit blijkt echter niet waar. Moeder Erica zei het al eens: ‘Maxime heeft een webshop en geen zelf ontwerpen kledinglijn’. En nu zegt Maxime het nogmaals op Instagram: ,,Lieve mensen, ik wil toch even wat melden. Ik krijg veel mailtjes en berichtjes over dat ik helemaal geen originele kinder kledinglijn heb. Dat klopt”, zegt ze. Ze benadrukt dat ze de kinderkleding gewoon inkoopt ‘zoals elke webshop eigenlijk’.

Maxime benadrukt dat ze hoopt dat mensen stoppen met berichten sturen, en dat wie de kleertjes wel leuk vindt lekker gaat shoppen. ,,En genieten natuurlij, want daar draait het uiteindelijk allemaal om”.

Tags

ALIEXPRESSCLAIREKINDERKLEDINGKLEDINGLIJNKRITIEKMARTIENMAXIME MEILANDMEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck